Aanmelden voor schooljaar 2024-2025

 

Online aanmelden

 

Vanaf vrijdag 28 juni 2024, omstreeks 12.00 uur is online aanmelden voor onze school terug mogelijk op deze pagina.

 

Opgelet: 

  • Tijdens onze infomomenten van maart en mei hebben al veel kandidaat-leerlingen zich aangemeld. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat onze school de aanmelding niet kan omzetten naar een inschrijving.
  • Het tijdstip van invullen van het aanmeldingsformulier is van belang. Dit tijdstip bepaalt immers de chronologische volgorde van aanmelding en dus ook van de wachtlijst.
  • Indien de aangemelde leerling effectief kan ingeschreven worden, zal je door de school gecontacteerd worden vanaf 3 juli. Er wordt dan onmiddellijk een afspraak ingepland voor een gesprek op school  (op woensdagnamiddag 3 juli, donderdagvoormiddag 4 juli of vanaf 20 augustus).
  • Ben je reeds online aangemeld, maar was je niet aanwezig op het infomoment van 27 mei? Ook dan mag je telefoon verwachten vanuit de school als er een plaats vrij is voor jou.
  • Ben je aangemeld en  kies je toch voor een andere school? Bedankt om de school te verwittigen, liefst via inschrijvingen@hhvm.be.

 

Contact

Wens je hulp bij jouw school- of studiekeuze? Heb je andere vragen? Wij helpen je graag verder. Je kan jouw vraag per mail formuleren aan secretariaat@hhvm.be. Of je kan ons tijdens de lesdagen telefonisch contacteren op het nummer 03 658 12 62. De school is gesloten van 6 juli 2024 t.e.m. 18 augustus 2024.